GOODIEBAGS

Gåva, överraskning och nytta - allt i ett och i samma förpackning. Vi pratar såklart om den högt värderade och alltid lika välkomna goodiebagen som följer med på alla viktiga tillställningar där du vill öka medvetenheten kring ditt företag. På invigningen blir den en lyxig och skojig överraskning, på mässan lyfter den intresse för ditt företag och som gåva på en kick-off blir den ett tecken på uppskattning, Följ med på en inspirationsresa där du kan ta del av fem goodiebagidéer som är skapade utifrån olika teman och prisklasser och som kan hjälpa dig på vägen till det perfekta mötet - i vilket sammanhang och sällskap det än sker.

Klicka på den Goodiebag du vill hitta inspiration i!

Sportbagen

SPORTBAGEN

Riktat mot tävlingar och evenemang med rörelse i fokus.

I en vidare bemärkelse kan ju en goodiebag också vara en komplett väska fylld med varumärkt innehåll. Varför inte arrangera nästa kundträff i aktiv anda med fokus på träning, samarbete och höjd kondition på köpet. I träningssammanhang finns det många produkter som peppar och gör eventet roligare. I vår sportbag har vi valt ut några produkter med hög sportfaktor; en vattentät, tålig ryggsäck, en handduk och ett set med stetchiga fitnessband men det finns självklart många fler artiklar att välja bland. Kanske en sport t-shirt, padelbollar eller hopprep passar bättre för just ditt arrangemang? Drabbas du av idétorka vet du var vi finns!
Nedan radar vi upp exempel på produkter som Sportbagen kan innehålla.

Klicka på bilden eller på länken för att komma till inspirationssidan!

Classic bagen

CLASSIC BAGEN

Klassikern som uppskattas i de flesta sammanhang.

Varför krångla till det? Det finns en mängd givna, något billigare produkter som passar på praktiskt taget alla slags event men som ändå alltid uppskattas av vem som än får goodiebagen i sin hand. I vår Classic bag har vi brandat några riktigt bra-att-ha produkter med ett sammanhållande grafiskt uttryck och du kan givetvis göra samma sak men med er företagslogo, era färger och grafiska profil. Det genialiska med dessa mindre produkter, som i detta fall, tablettaskar med sockerfria mintpastiller, är att de är lätta att dela ut till höger och vänster och därmed effektivt ökar kännedomen om ditt företag.

Klicka på bilden eller på länken för att komma till inspirationssidan!

Lyxbagen

LYXBAGEN

Fokus på det där lilla extra för finsmakaren.

Att få en lyxig produkt är något man inte glömmer i första taget och när du sätter ditt företags logo på produkten får det dubbel effekt, nämligen att medvetenheten om ditt företag ökar och stannar kvar länge i minnet. Produkten i sig behöver inte vara dyr - det lyxiga kan bestå i ett extra noggrannt och genomtänkt budskap, en riktigt fin märkning eller att man förstår att produkten valts ut med extra stor omsorg om mottagaren. Till vilket evenemang vill ditt företag ge något extra fint? Kick-off, mässa eller en produktlansering för speciellt utvalda deltagare? Här föreslår vi några produkter med lyxedge.

Klicka på bilden eller på länken för att komma till inspirationssidan!

Specialboxen

Specialboxen

Tänk kreativt och utanför boxen.

Var uppfinningsrik och skapa uppmärksamhet! Här har bagen blivit en box av papp, men idén är densamma; lätt att fylla med ett varierat innehåll, enkelt att stapla och smidigt att bära med sig. Den här varianten av goodiebag är såklart ingen lagervara utan en produkt som tillverkas från scratch i tryckeri. Den stora tryckytan lämpar sig perfekt för riktigt kärnfulla budskap om ditt företag. Här finns chans att skapa wow-effekt som drar blickarna till sig och göra mottagaren nyfiken på att veta mer om din verksamhet.

Klicka på bilden eller på länken för att komma till inspirationssidan!

Ecobagen

ECOBAGEN

Fokus på omvärld och hållbara material.

Idag vill de allra flesta företag vara med och göra skillnad genom att göra medvetna val för att minska miljö- och klimatpåverkan på jorden. Med vår Ecobag ger vi ett exempel på hur din verksamhet kan lyfta ert företagsansvar till ytan genom att exponera produkter som är hållbara och miljösmarta. Men som sagt, Ecobagen är endast ett förslag - här finns så mycket mer att upptäcka bland miljömärkta produkter såsom OEKO-TEX, återvunnen bomull, rPET, produkter av kork och återvunnet skinn, vetetstrå eller bambu. Listan kan göras lång och är du osäker på vad du ska välja till just din ecobag så vill vi gärna hjälpa till med förslag.

Klicka på bilden eller på länken för att komma till inspirationssidan!